RENSEPT – protiv infekcija urinarnog trakta

2,316.00 RSD

Sanira upalu bešike i mokraćnih kanala – 90 tableta

U RENSEPT formuli se koristi iskustvo starih travara kao i dostignuća moderne medicine.
RENSEPT se koristi kao preventiva i za lečenje infekcija mokraćnog sistema. Renspet se može koristiti u kompleksnoj terapiji sa drugim lekovima gde značajno pojačava njihovo dejstvo.

Više o proizvodu pročitajte OVDE
Opis

Oboljenja i upale mokraćnog sistema čoveka pijelonefritis (zapaljenje bubrega), cystitis (zapaljenje mokraćne bešike) su najčešće bolesti mokraćnog i polnog sistema. Infekcije su znak kolonizacije mikroorganizama u mokraći. Urinarna infekcija je upala bilo kog dela urinarnog trakta. Infekcija se pojavljuje kad mikroorganizmi, najčešće bakterije iz probavnog sistema, doputuju kroz mokraćni kanal u urinarni trakt i počnu se množiti.

Mnogi urinarnom infekcijom smatraju samo infekciju mokraćne bešike (cistitis), ali bakterije mogu napasti bilo koji dio urinarnog trakta: bubrege, mokraćne kanale, mokraćnu bešiku i mokraćnu cev. Ova oboljenja mokraćnog sistema su na drugom mestu, odmah nakon infekcija disajnog sistema (svaki 10-i čovek ima jedno od ovih oboljenja). Ova oboljenja često nemaju simptome ili se greškom dijagnostikuju kao druge bolesti.

Statistička istraživanja pokazuju da od ovih oboljenja najviše stradaju žene. Faktori koji dovode do ovih bolesti su: hipovitaminoza, imunodeficitna stanja, bolesti razmene materije (dijabetes, gojaznost i dr.), razne infekcije, postojanje hroničnog upalnog žarišta (hroničan tonzilitis, karijes), kamen u mokraćnom kanalu ili bubregu. Stručnjaci kompanije Art Lajf stvorili su visoko efikasni biljni antiseptik RENSEPT, koji ima diuretičko, protivupalno i jako antimikrobno dejstvo.

Sve komponente ovog kompleksa pojačavaju jedna drugu. U ovoj formuli se koristi iskustvo starih travara kao i dostignuća moderne medicine. Rensept se korsiti kao preventiva i za lečenje infekcija mokraćnog sistema. Rensept se može koristiti u kompleksnoj terapiji sa drugim lekovima gde značajno pojačava njihovo dejstvo.

Osnovne komponente Renspeta čine fitokompleksi sa izraženim diuretičkim i protivupalnim dejstvom. Lekovito dejstvo na organe urinarnog trakta lista brusnice, peršuna, pojačano je diuretičkim svojstvom semena lubenice i kukuruzne svile. Bioaktivni kompleks Renspet sadrži, ne samo protivupalne biljne komponente opšteg dejstva kao što je koren maslačka sladića (protivmikrobna i imunostimulativna aktivnost) već elemente čije antimikrobno delovanje je veoma efikasno kod infekcija urinarnog trakta. Takvim svojstvima raspolaže i medveđe grožđe koje uspešno dezinfikuje mokraćne kanale. Vitamin C koji ulazi u sastav Rensepta, jača zidove kapilara, ispoljava antioksidantsku zaštitu, aktivira imuni sistem.

Prisustvo jona kalijuma namenjeno je očuvanju prirodnog elektrolitnog balansa u organizmu.

Terapijske indikacije

  • Pijelonefritis, pijelocistitis, cistitis i druge jake infekcije mokraćnog sistema.
  • U kompleksnoj terapiji ovih oboljenja.
  • Kamen u mokraćnom kanlu i bubrezima.
  • Kod anomalije razvoja bubrega.
  • Profilaksa razvoja pijelonefritisa (zapaljenja bubrega) u toku trudnoće.
  • Pojačava efekat antibiotika različitih grupa, antispastičkih sredstava, diuretika i dr.

Način primene

Uzimati po 2 tablete 2 puta dnevno sa hranom.

Sastav

1 tableta sadrži:
Sladić (koren) = 13 mg
Kukuruzna svila = 25 mg
Medveđe grožđe = 25 mg
Kalijum hlorid = 25 mg
Kleka (plod) = 25 mg
Maslačak (koren) = 37.5 mg
Peršun (list) = 25 mg
Mahovica (ekstrakt) = 50 mg
Lubenica (seme) = 25 mg
Vitamin C = 50 mg
Brusnica (list) = 25 mg

Rulek proizvode možete poručiti direktno putem sajta i platiti pouzećem. Za porudžbine preko 3000 rsd poštarina je besplatna.
POZOVITE NAS
NARUČITE ONLINE