[Total: 0    Average: 0/5]

SEPTOLETE TAJGA – kedrova smola protiv bola u grlu

299.00 RSD

Da grlo bude zdravo, 10 kom.

Septolete Tajga se koriste kao sredstvo koje blagotvorno deluje u svim situacijama kada je reč o zapaljenskim procesima respiratornih organa: gripa, angine, prehlade, laringitisa, laringotraheitisa, nadražajnog kašlja i bolnog grla.

Više o proizvodu pročitajte OVDE
Opis

Za razliku od sličnih proizvoda, septolete Tajga u svom sastavu ne sadrže analgetik, kao i ni jednu sintetsku komponentu, a ipak efekat koji postižu eliminiše bolnost grla, a dejstvo kedra smiruje zapaljenske reakcije. Osim suzbijanja upala i infekcija,  umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje.  Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni.

Septolete Tajga u sebi sadrže smolu i ulje kedra, ekstrakt eukaliptusa i propolis.

Smola sibirskog kedra, u narodu poznata kao „živica“ poseduje životvornu moć, moć da zaceljuje rane, daje organizmu snagu i izvanredno jača imunitet. Od davnina se koristi za lečenje  upalnih procesa usne duplje, oboljenja organa za disanje, prehlade, gripa, pneumonije pa čak i tuberkuloze pluća. Stari ljudi kojima su poznate drevne veštine lečenja nazivaju kedar „Carem Tajge“ zbog njegove neiscrpne moći u lečenju.

Lekovita svojstva kedra korišćena su u narodnoj medicini oduvek. U cilju postizanja lekovitog efekta upotrebljava se cela biljka. Od samog stabla i iglica kedra, sve do izdanaka i smole. Smola i ulje koje se dobija, lekoviti su na poseban način jer predstavljaju povezanost svih lekovitih sastojaka ovog čudotvornog drveta.

Jedinstvena svojstva mešavine ulja i smole kedra daju izvanredan efekat. Da bi se postiglo još potpunije delovanje na organe za disanje, Oribletama Tajga dodati su propolis i eukaliptus koji takođe poseduju izraženo antiupalno, baktericidno i antiseptičko delovanje. Jedno pakovanje sadrži 10 oribleta. Pet sa dodatim eukaliptusom i pet sa dodatim propolisom.

Septolete su veoma korisne kao sredstvo lečenja i profilkase: gripa, angine, prehlade, laringitisa, laringotraheitisa, nadražajnog kašlja i bolnog grla. Sem otklanjanja upala i infekcija, deluju blago analgetički čime umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje. Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni. Poboljšavaju stanje sluzokože, jačaju imunitet na lokalnom nivou kao i na nivou celog organizma.

Oriblete su takođe veoma korisne kao sredstvo profilakse u sezoni virusnih i infektivnih oboljenja. Za decu koja pohađaju vrtić ili školu to je najprirodnije i najbezbednije sredstvo zaštite od mogućih infekcija i virusa koje sezonski, često u razmerama epidemija, napadaju javne ustanove. Takođe i odrasle osobe, koje rade u brojnim kolektivima, borave na javnim mestima ili koriste javni prevoz.

Upotreba

Zbog isključivo prirodnih komponenata koje ulaze u sastav (ne sadrže veštačke i hemijske sastojke koji su česti u ovakvom tipu proizvoda), oriblete nemaju neželjnih efekata. Ukusne su i lake za upotrebu. Zbog toga oriblete Tajga, pored odraslih osoba, apsolutno mogu koristiti i deca svih uzrasta, na čije zdravlje ima neprocenjivo blagotvorno delovanje. U zavisnosti od stepena problema, mogu se upotrebljavati na svaki sat po jedna oribleta.

Sastav oribleta sa propolisom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, propolis, koncentrovano ulje pasijeg trna (oblepihe), vitamin C, limunska kiselina.

Sastav oribleta sa eukaliptusom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, vitamin C, limunska kiselina, eterično ulje eukaliptusa, hlorofil.

Rulek proizvode možete poručiti direktno putem sajta i platiti pouzećem. Za porudžbine preko 3000 rsd poštarina je besplatna.
POZOVITE NAS
NARUČITE ONLINE