Alergije su reakcija na nadražaje iz prirode koji dovode do nepravilnog funkcionisanja imunog sistema. Većina svetske populacije se suočava sa neprijatnostima koje alergije prouzrokuju. Najbolje rešenje se krije takođe u prirodi, i to u onoj netaknutoj, sa polja Sibira i Altaja.

Proleće je vreme buđenja

Da li se budite umorni, mrzovoljni, neispavani, i tako nedeljama i mesecima u krug? Da li biste voleli da se budite sa prvim zracima Sunca, bistri, vedri i odmorni? Sve su prilike da je rešenje mnogo lakše nego što ste ikada zamišljali.

Svi znamo da

Čajevi u trudnoći – šta je bezbedno?

Pre nego što posegnete za šoljicom čaja, ukoliko ste u drugom stanju, trebalo bi obavezno da se posavetujete sa izabranim lekarom, jer neke biljke mogu uzrokovati ozbiljne posledice po vaše zdravlje i zdravlje deteta. Sve veći broj ljudi okreće se fitoterapiji kao efikasnijem i jeftinijem sredstvu protiv raznih zdravstvenih problema.

Često ne možemo da se odlučimo u moru prirodnih preparata koji da odaberemo da nam umnanji bolove i muke. Prenosimo vam iskustvo još jednog korisnika  i nadamo se da će vam njeno iskustvo pomoći u vašoj odluci.  Ukoliko imate nedoumice kontaktirajte nas, stručan tim lekara i fitoterapeuta vam je na

Priroda nikada neće izaći iz mode, jer na prirodan način dobijaju se savršeno obojena i ukrašena jaja za Uskrs.

Potrebno vam je: kafa, ljuske od luka, kupus, kopriva i/ili spanać, čaj od hibiskusa, crni čaj, kukurma i aleva.

 Pre spustanja jaja u vrelu vodu, operite ih i ostavite oko