Iskustva korisnika za Neurostabil, Iskustva korisnika za Sorokotravnik

Neurostabil – ruski odgovor na stres, depresiju, anksioznost i poremećaj sna

Počelo je sa vrtoglavicom, a onda je usledila depresija

Često se pitam gde sve leže razlozi koji čoveka dovedu na “ivicu živaca”. Da li je u pitanju lična slabost ili je splet okolnosti, pomešan sa sve snažnijim pritiscima svakodnevice, uzrok psihičke napregnutosti koja se kreće između potištenosti i razdražljivosti, anksioznosti i depresije. Simptome umora, malaksalosti i manjak elana osetila sam još u mladosti nakon drugog porođaja, ali tome nisam pridavala značaj. Teško i gotovo je nemoguće odrediti isključiv uzrok tegoba koje se isprepletane pojave za čas. Ozbiljni problemi javili su se nakon bombardovanja 1999. godine, kada su počele da me muče nesanica, vrtoglavica i depresija. Međutim, kada sam doživela prvi panični napad, shvatila sam da je situacija postala ozbiljna i da se stanje pogoršava. Prosto više nisam mogla normalno da funkcionišem. Nisam mogla da radim, da izađem iz stana, vozim kola… Miran san je za mene bio davna prošlost. Ujutru sam ustajala umornija nego što bih otišla na spavanje.

Počela sam da tragam za uzrocima koji su izazivali anksioznost

Obratila sam se lekaru za pomoć. Nakon pregleda dobila sam šaku lekova za spavanje i za smirenje koji su mi pomagali trenutno, ali su me činili omamljenom i uspavanom, nesposobnom da trezveno razmišljam. Doze i vrste lekova menjale su se i povećavale, ali mi to nije rešavalo suštinski problem… Pokušavajući da prekinem upotrebu lekova, dodatno sam se uspaničila, plašeći se zavisnosti od lekova za smirenje.

Problem više nije imao ni početak ni kraj – bila je to samo spirala straha, nervoze i depresije. Počela sam da tražim moguće rešenje, da budem “normalna” kao i pre, da živim normalno, a da se ne preplašim i ukočim od straha zbog svake nagle promene zvuka. O spavanju da i ne govorim! Nije bilo moguće da zaspim dok ne popijem tabletu za spavanje. Stanje nikad gore! Što zbog nervoze što zbog godina, počela sam da primećujem simptome takozvanog preuranjenog klimaksa.

NEUROSTABIL - protiv nervoze

NEUROSTABIL – protiv nervoze

Kada sam jednom prilikom u ruskoj biljoj apoteci kupovala čaj, požalila sam se na svoj problem. Ljubazna apotekarka shvatila je da upotrebom postojeće terapije samo venem, pa mi je predložila da pokušam s određenim ruskim biljnim preparatima. Preporučila mi je da pročitam na internetu o ruskoj biljnoj farmaciji, koja ima vrlo efikasan preparat, dobijen kombinovanjem nekoliko vrsta biljaka, a koji ne ostavlja štetne i neželjene posledice.

Saznala sam za ruski fitokompleks Neurostabil. Budući da se ruska biljna farmacija ozbiljno bavi biljnim kompleksima, počela sam da pijem preparat koji je delovao na stres, depresiju, nervozu, histeriju, povišen stepen uzbuđenosti, migrene, nervozu u klimaksu. Već za tri nedelje uspela sam da prepolovim doze hemijskih lekova. Osećala sam se mnogo bolje i imala sam više samopouzdanja. Posebno me je radovalo to što Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost kao hemijski lekovi koje sam pre koristila.

Pao mi je sa srca veliki teret, gotovo preko noći. Sve što pre nisam ni pomišljala da ću moći, sada predstavlja moj
svakodnevni miran životni ritam. Pošlo mi je za rukom da regulišem ishranu i doteram liniju. Ponovo sam počela da radim, nesmetano i mirno spavam, jer Neurostabil ne narušava psihomotorne funkcije.

Depresija, ansioznost, poremećaj sna mogu se savladati

SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh

SOROKOTRAVNIK – izvor energije za vaše telo i duh

Presrećna sam što sam poslušala savet u biljnoj apoteci i poklonila poverenje ruskoj biljnoj farmaciji. Pretpostavljala sam da Rusi čine čuda u oblasti fitoterapije, ali ovoliko pozitivnih efekata koji su od jedne napete i bezvoljne osobe napravili vedru i radosnu – nisam mogla ni da zamislim.

S namerom da ponovo postanem “ona stara”, osećala sam da mi je potrebna dodatna snaga i elan. Od iste kompanije nabavila sam i proizvod Sorokotravnik, koji je kombinacija 40 biljaka. Uz dodatak altajskog meda, regeneriše fizičku i emotivnu slabost, te čini organizam spremnijim i snažnijim. Snaga i volja su mi se za kratko vreme vratile… Za povratak iz začaranog kruga muke i nevolje mogu da zahvalim svima koji su mi omogućili da ukorenjeno mišljenje “kako samo sintetički lekovi leče” iz osnova promenim, i ujedno shvatim koliko je u ovoj oblasti ruska biljna farmacija daleko otišla.

Važno je da ne gubimo nadu u sebe, ni u svet oko sebe. Ja sam našla svoj “lek” i svoj “spas” i tek tada shvatila da upotrebom lekovitog bilja sebi možemo mnogo da pomognemo a da pritom ne napravimo štetu sopstvenom organizmu.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika NEUROSTABIL preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.
Pročitajte i ostala iskustva korisnika SOROKOTRAVNIK preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *