Uz altajski med sa 40 biljaka počeo sam nov život posle teške operacije
Iskustva korisnika za Sorokotravnik

Uz altajski med sa 40 biljaka počeo sam nov život posle teške operacije

Đorđu Mirkoviću, penzioneru iz Beograda, rana posle operacije karcinoma na debelom crevu i rektumu sporo je zarastala, a zbog kolostome bio je veoma depresivan.

– Sredinom septembra 2013. godine operisan sam u Kliničkom centru Srbije od recidiva karcinoma debelog creva i rektuma. Samo oni koji su prošli kroz postoperativni period znaju koje su to muke – odmah na početku razgovora konstatuje Đorđe Mirković koji je vrlo teško podneo period nakon operacije, između ostalog, zbog rane koja je teško zarastala.

Uz altajski med sa 40 biljaka počeo sam nov život posle teške operacije

Uz altajski med sa 40 biljaka počeo sam nov život posle teške operacije

Bez obzira na sve pokušaje lekara i moje porodice da mi ubrzaju oporavak, rana je veoma sporo zacelivala. Zapravo, posle operacije nisam bio svestan obima komplikovanog postoperativnog toka. Budući da bolujem od visokog krvnog pritiska i da sam srčani bolesnik, a ujedno i dijabetičar, kardiološka terapija koju koristim posle trostruke ugradnje stenta i povišen nivo šećera u krvi, otežavali su i onako složenu situaciju dugotrajnog zarastanja rana posle operacije. Kao posledica konstantnog rektalnog krvarenja došlo je do pojave malokrvnosti, što je dodatno otežavalo moje kardiološko stanje, uzrokovalo je ubrzan rad srca i već postojeću srčanu aritmiju učinilo intenzivnijom.

Kao potpunom laiku, kako kaže, nije mu bilo jasno šta se u stvari događa. Operacija je uspela, pije punu šaku lekova, a njegovo stanje je sve gore i gore, i u fizičkom i u psihičkom smislu.

– Vrlo brzo pošto sam počeo da uzimam Sorokotravnik, mnogo sam se bolje osećao i fizički i psihički. Viskoznost krvi dovedena je u normalu bez hemijskih preparata, INR je poboljšan, a rana je, na moje iznenađenje, brzo zarastala.

– Osećao sam se jako loše. Život mi se mnogo promenio. Počeo sam da shvatam da ulazim u spiralu problema bez izlaza. Lekovi koje pijem istovremenu rešavaju jedan problem, a uzrokuju dva. Imao sam utisak da se sve urotilo protiv mene, i bolest i lekovi – dodaje gospodin Mirković.

Od depresije do zadovoljstva

SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh

SOROKOTRAVNIK – izvor energije za vaše telo i duh

– Moram da kažem da život sa kolostomom nije nimalo prijatan i lak. Samo postojanje kolostome i činjenica da ću morati da se navikavam na otvor na stomaku i kesu preko koje se vrši pražnjenje creva, od sada pa celog života, izazivalo je u meni krajnje depresivno stanje – kaže nas sagovornik.

Izgubivši nadu da će se makar malo popraviti njegov zdravstveni status, gospodin Mirković je u krugu porodice čuo da postoji mogućnost da nabavi biljni preparat koji može da otkloni problem, a da ne izazove neželjene efekte.

– Moram da priznam da s obzirom na depresivno stanje u kojem sam se nalazio, nisam polagao nadao u to da će se nešto promeniti u mom životu. Međutim, kao početni korak mog novog života stigao je Sorokotravnik kao temelj poboljšanja sveukupnog zdravstvenog stanja. Promene su počele da se osećaju odmah posle nekoliko dana korišćenja.

Dok govori ne primećujemo da ovaj sad vitalni gospodin nosi u sebi tragove depresivnog i potištenog bolesnika. Naprotiv, stičemo utisak da je Đorđe dobrog raspoloženja i da je temeljno proučio sastav i svojstva Sorokotravnika.

Sorokotravnik je jedinstven, potpuno prirodan i bezopasan proizvod, koji se sastoji od pravog meda i ekstrakta 40 različitih biljaka. Receptura se oslanja na staroruske travarske spise, a tehnologija savremene ultrazvučne ekstrakcije biološki aktivnih supstanci iz biljnog materijala omogućava da se postigne lekoviti učinak. Bergonija, žalfija, kantarion, ehinacea, sibirska brusnica, damijan, muira puama, angelika i cimcifuga, osim imuno stimulativnog dejstva, deluju antiupalno i baktericidno na mnoge patološke promene u ljudskom organizmu. Pored ovih biljaka u altajski med dodati su i ekstrakti šipurka, gloga, korena čička, koprive, povratića, lista maline, origana, lista breze, srdačice, cveta kamilice, semena komorača, semena anisa, korena sladića i hajdučke trave, cveta smilja, ekstrakt zelenog čaja, vrbe, rastavića, korena valerijane, medveđeg grožđa, cimeta, limunske kiseline. ginstenda, sosureje, kurkume, korena ženšena, mlevenog karanfilića, prorašljike, kalijum sorbata, kardamona, gesperidina, kordicepsa, ekstrakta ginka-bilobe, angelikae i silimarina.

Potpuni oporavak

Sorokotravnik vrši punu imunorehabilitaciju, podržava i reguliše rad nervnog i imunnog sistema, i uz to daje više snage, energije, volje i elena na potpuno prirodan način. Dejstvo ekstrakta srčanika, valerijane, žen-šena, kordiceps gljive i prorašiljke ima višestruko sinergijsko delovanje.

Gospodin Mirković uzimao je dva puta dnevno ravnu kafenu kašičicu od 10 do 15 minuta pre obroka i otapao ga u ustima desetak sekundi.

– Za kratko vreme, pošto sam počeo da uzimam Sorokoravnik, mnogo sam se bolje osećao i fizički i psihički. Viskoznost krvi dovedena je u normalu bez hemijskim preparata, INR je poboljšan, krvna slika je izbalansirana u okviru željenih parametara, a rana je, na moje iznenađenje, brzo zarasla. Rektalno krvarenje je prestalo, a ja nisam više depresivan i bez želje za životom. Verujem, zato što kombinacija aktivnih komponenti u ovakvoj proporciji ima preventivno i sveobuhvatno blagotvorno dejstvo na sve organe i svaki sistem u organizmu.

Izvor: Lekoviti med

Pročitajte i ostala iskustva korisnika SOROKOTRAVNIK preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave