Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za VENODOKS

Iskustvo korisnika i reč lekara će vam pomoći da se odlučite za prirodu!

Često ne možemo da se odlučimo u moru prirodnih preparata koji da odaberemo da nam umnanji bolove i muke. Prenosimo vam iskustvo još jednog korisnika  i nadamo se da će vam njeno iskustvo pomoći u vašoj odluci.  Ukoliko imate nedoumice kontaktirajte nas, stručan tim lekara i fitoterapeuta vam je na raspologanju svakim radnim danom. Jedinstvena fito terapija vas očekuje.

Trojanka Obradović iz Vrnjačke Banje koja je dugi niz godina imala ozbiljan problem s bolnim i otečenim nogama opisala nam je svoje iskustvo sa prirodnim biljnim preparatima i kako su joj oni pomogli: ,,Najveći problem predstavljale su mi proširene vene i loša cirkulacija. Vene su mi bile toliko bolne na dodir da mi je smetala garderoba, šta god bih obukla. Bol, svrab i nepodnošljivo peckanje naizmenično su se smenjivali. Od farmaceuta sam dobijala razne savete i preporuke koje kreme da koristim ali meni ništa nije pomagalo. Uhvatila me je panika i nervoza, Venodoks mastmožda i depresija, užasno sam se osećala.  Svašta sam probala – bez rezultata. Rešenje sam otkrila na neobičan način. Zapravo moja ćerka, koja godinama živi u Beogradu, redovno kupuje ruske preparate u biljnoj apoteci Sibirska ruža u centru grada. Za našu rođaku nabavlja kremu s pčelinjim otrovom Apitoks i Osteonorm čaj, koji joj fantastično pomažu protiv gihta i reume. Pitala je da li postoji ruski odgovor za proširene vene, a fitoterapeutkinja joj je preporučila Venodoks mast s pčelinjim otrovom i ekstraktom kestena, lipe i sabeljnika uz upotrebu čaja Venodoks paralelno sa preparatom Neurostrong, koji odlično poboljšava perifernu i mikrocirkulaciju. Znajući koliko su efikasni Osteonorm čaj i Apitoks mast s pčelinjim otrovom, nisam se dvoumila da li da kupim Venodoks mast, Venodoks čaj i Neurostrong, ruske preparate za poboljšanje cirkulacije.VENODOKS - Olakšava tegobe proširenih vena i hemoroida Posle nekoliko dana upotrebe primetila sam poboljšanje! Vena koju nisam smela da dotaknem posle nedelju dana počela je da se povlači, a svrab, peckanje i bolovi polako su prestajali. Želeći da dobijem što više informacija, pozvala sam Ruski biljni centar kod Bogoslovije i lekar mi je objasnio kako preparati deluju na krvne sudove, pa čak i na hemoroide, što sam i lično zapazila nakon kratkog korišćenja.

Od srca bih svakome preporučila da se reši ovakvih muka!”

 

Reč lekara…

Kako pčelinji otrov deluje na vene, a kako altajski čaj?

Prof. dr Sergej Korepanov, onkolog s Univerziteta u Barnaulu i stručni savetnik Ruskog biljnog centra u Beogradu, smatra da je pčelinji otrov u kremama Venodoks i Apitoks prirodni stimulans koji podstiče lučenje kortizola, što deluje antiupalno, smirujuće, a smanjuje i otok. Pčelinji otrov kombinovan s ekstraktima lekovitog bilja deluje stimulativno na mesta lokalne aplikacije poboljšavajući prokrvljenost, sa jedne i delujući analgetično i antiupalno, sa druge strane. Zapravo, u biljnoj i pčelarskoj farmaciji priroda se postarala da sve bude u srazmeri i idealnom odnosu kako negativne posledice ne bi bile moguće.
Sintetički preparati, da ili ne?

Upotreba sintetičih kortizona u terapiji koštano-zglobnih i vaskularnih sistema opravdana je u slučajevima kad su iscrpljene sve druge mogućnosti njegovog prirodnog lučenja, smatra dr Irina Uvalić iz Ruskog Biljnog Centra u Beogradu. Profesor Korepanov potvrđuje da pčelinji otrov izaziva lučenje prirodnog kortizola u ljudskom organizmu u onoj meri koja je potrebna za terapeutske svrhe, ne remeteći hormonski status organizma i ne izazivajući dramatične i štetne negativne pojave. Osim toga ispoljava analgetičko dejstvo mnogostruko snažnije od Novokaina.

Problemi sa venama, kako biljke deluju na obolele krvne sudove?
Altajski čaj Venodoks je “sinergijska je smeša” biljaka kreirana tako da udruženim snagama koriguje neprijatna i bolna stanja prouzrokovana hemoroidima i proširenim venama. Venodoks čaj sadrži lekovito bilje koje deluje protiv upala i stvaranja ugrušaka, te jača zidove krvnih sudova. U sebi sadrži: plod divljeg kestena (s Kavkaza), koji deluje protiv stvaranja krvnih ugrušaka u venama i jača zidove krvnih sudova; šipurak, bogat vitamom C; kao i sibirsku čagu, koja obezbeđuje dodatnu normalizaciju stanja istrošenih zidova krvnih sudova (deluje na njihov tonus i propustljivost); oman, koji ima izraženo antiupalno dejstvo, a sprečava i stvaranje trombova u krvnim sudovima. Sve zajedno može dovesti do znatnog poboljšanja stanja- Dr. Uvalić iz Ruskog Biljnog Centra. 

Vaš RuLek

Ostavite odgovor