Duh i zdravlje, Korisni saveti za zdravlje, vesti, Zanimljivosti

Fitokompleks od čak 40 biljaka! SOROKOTRAVNIK- izvor zdravlja

Savremeni način života pred nas postavlja prevelike fizičke i psihičke zahteve sa kojima teško izlazimo na kraj. Stalna izloženost stresu i brigama, zagađenje vazduha i namirnica koje unosimo nepovoljano utiču na zdravlje. Pad imuniteta, nagomilavanje toksina, razvijanje bolesti modernog doba kao što su: kancer, povišen pritisak, dijabetes, alergije, autoimuna oboljenja… Zbog toga je važno da se zaštite zdrave osobe a osobe koje boluju od hroničnih bolesti da svakodnevno rade na poboljšanju odbrambenih sposobnosti svog tela.

 
SOROKOTRAVNIK  – Poboljšava rad nervnog i imunog sistema.
Receptura altajskog meda i čak 40 različitih biljaka predstavlja viševekovno iskustvo tradicionalne slovenske medicine! Kombinacija biljaka u preparatu Sorokotravnik je izbalansirana tako da povećava efikasnost i smanjuje mogućnost neželjenih efekata i tolerancije na pojedine komponente. Zato se ovaj kompleks koristi svakodnevno u dužem vremenskom periodu.
 
Altajski med ispunjava telo energijom, poboljšava  varenje, ima pozitivan uticaj na srce i jetru i uspostavlja ravnotežu imunog i endokrinog sistema.  Ženšen povećava radnu sposobnost i kondiciju, uklanja umor, nervozu i slabost i smanjuje nivo holesterola.

Biljke koje ulaze u sastav Sorokotravnika od davnina se koriste i u srpskoj narodnoj medicini. Poznato je da žalfija, kantarion, kamilica i hajdučka trava blagotvorno deluju kod upala, grčeva i imaju umirujuće dejstvo. Kopriva i čičak poboljšavaju krvnu sliku pa se preporučuju anemičnima a zahvaljujuci sposobnosti detoksikacije pomažu i kod različitih vrsta alergija. Karanfilić otklanja mučninu i nadimanje, a upotrebljava se i kao sredstvo protiv bolova, najčešće kod zubobolje.
Pektin smanjuje koncentraciju šećera i holesterola u krvi tako što ih vezuje u crevima i omogućava njihovo izbacivanje.  Glog i srdačica umiruju i deluju blagotvorno na srce i krvne sudove. Dobro poznate biljke kao što su ehinacea, origano i brusnica poboljšavaju imunitet i deluju kao prirodni antibiotici. Šipurak sadrži velike količine vitamina C a pomaže kod bolesti jetre, žuči i kamena u bubregu.
 
Spektar biološki aktivnih komponenti čine SOROKOTRAVNIK unikatnim biljnim preparatom koji se preporučuje za:
SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh Usporavanje prirodnog procesa starenja
Poboljšanje izgleda kose, kože i noktiju
Poboljšanje mentalnih aktivnosti (učenja, pamćenja) naročito kod stanja povećanog stresa i depresije
Jačanje tela posle preležane bolesti, povrede ili operacije
Podizanje imuniteta i zaštitu od svih vrsta infekcija, kod zdravih i osoba obolelih od hroničnih bolesti
Regulisanje funkcija žlezda sa unutašnjim lučenjem, štitaste žlezde i hormona reproduktivnog sistema
Pobojšanje krvne slike kod anemije
Normalizaciju funkcija  sistema za varenje  i endokrinog sistema
Poboljšanje rezultata kompleksnih terapija kod dijagnoza kancera
Ubrzanje zarastanja rana kod povreda i opekotina
Detoksikaciju kod dugotrajne izloženosti štetnim agensima, lekovima ili duvanu
 

Ponekada se čini da briga o zdravlju zahteva mnogo vremena i truda.. Sada postoje jednostavna prirodna rešenja koja  pojačavaju otpornost  prema  surovim uslovima životne sredine, fizičkom i psihičkom stresu.

Zanemarili ste tokom zime svoje zdravlje? Sada je pravo vreme za prolećno čiščenje organizma. Poboljšajte imuni sistem čišćenjem od toksina i podizanjem nivoa energije. Učinite da budete raspoloženiji i vitalniji.

Određivanje terapije vrši dr. Miletić iz Ruskog Biljnog Centra.

Pozovite Ruski Biljni Centar na br. telefona 063 3000 60 – lekarske konsultacije su besplatne!

SOROKOTRAVNIK je izvor zdravlja i dostupan je u Srbiji! 

 

RuLek

Ostavite odgovor