fbpx

Ivan čaj – kiprej – Tradiciononalni ruski čaj za sve prilike

390.00 рсд

Originalni ruski čaj koji se dobija od listova samonikle lekovite biljke je jedan od najpopularnijih sredstava u ruskoj tradicionalnoj medicini jednostavna, ali vrlo korisna biljka kiprej (Epilobium anguistifolium), u narodu poznata kao Ruski Ivan čaj.

Korišćenjem najsavremenijih metoda fermentacije i obrade očuvani su ukus, miris i sva lekovita svojstva kipreja. Posebna selekcija ovog čaja, može umirujuće delovati na vaše telo, krv, ublažiti upale i alergije, ali i pomoći u problemima sa varenjem i urinarnim traktom.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Širok spektar delovanja dozvoljava dugotrajnu primenu u kontinuitetu.

Snaga bilja iz netaknute sibirske prirode udružena sa naučnim saznanjima i tehnološkim dostignućima, čini model kojim se uspešno mogu rešiti specifične zdravstvene tegobe.

Sastav: Ivan čaj – kiprej- (Epilobium anguistifolium) list.

Terapijske indikacije: U medicinskom fitocentru Alfit,grad Barnaul,ruska Federacija RUSKI IVAN ČAJ se preporučuje od strane lekara kao sredstvo u slučajevima:
– Bolesti gastrointestinalnog trakta
– Infekcija i upalnih procesa
– Alergija i virusa
– Čira u želucu i crevima
– Nadutosti
– Dijareje
– Nevroze, mentalnih bolesti i post–traumatskih sindroma
– Prostatitisa i seksualne disfunkcije
– PMS-a
– Karijesa i paradontoze
– Kancera
– Sredstvo opšteg jačanja organizma.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju na ovo upozorenje.

Način primene: Kesicu čaja preliti vodom ugrejanom na 90 stepeni i ostaviti da odstoji 10 – 15 minuta.

Na 2 grama (1 kesicu) Ivan čaja neophodno je koristiti 200 do 250 ml. vode.

Uobičajne dnevne količine su 2 do 4 šolje dnevno, Ivan – čaj nije lek tako da ne može doći do predoziranja.

Pakovanje: 10 kesica.

ROK TRAJANjA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i  odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da sl uži kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …